Home Work Publicitate Clienti Faq Servicii Contact                  

O mascota vesela si jucausa va ramane mult timp in mintea clientilor, cu mult mai mult decat pliantele sau cartile de vizita pe care le-ati impartit pana acum.MASCOTE PUBLICITARE - PRODUCTIE, PROIECTARE
PRODUCTIE DE PAPUSI SI MARIONETE - KINETIKAL PUPPETS
ANIMATIE MASCOTE
RECUZITA SPECIALA, ELEMENTE DE BUTAFORIE, COSTUME CARNAVAL
MOTIONGRAPHICS, ANIMATIE 3D


Daca veti avea ideea geniala sa includeti si cateva mascote in planul de marketing, veti vedea ca mesajul firmei va ajunge exact la publicul dorit si va contribui foarte mult la recunoasterea de catre copii, parinti si mass-media a produselor si serviciilor oferite de voi. Va vindem un pont: un mod foarte eficace de a va face remarcat este sa dati publicitatii un anunt despre noua voastra mascota.

Spre deosebire de celelalte strategii de marketing folosite in campaniile publicitare, mascotele au un efect imediat asupra incasarilor si reprezinta din acest punct o posibilitate importanta si rapida de crestere a veniturilor.
Mascota este o prelungire a logo-ului firmei- clovnul de la McDonald, omuletul de la Michelin, ursuletul de la Cocolino. Ea acumuleaza un capital de simpatie si bunavointa din partea consumatorilor, care se va rasfrange apoi intr-un mod pozitiv asupra vanzarilor si asupra celorlaltor produse ale dumneavoastra.

Pe de alta parte mascota este asemeni unui partener virtual. Munceste continuu, neobosit, pentru firma si produsele tale, fiind prezenta mult timp in mintea tuturor celor care au vazut-o.
O mascota vesela si jucausa va ramane mult timp in mintea clientilor, cu mult mai mult decat pliantele sau cartile de vizita pe care le-ati impartit pana acum.

Cautati un personaj special care sa va reprezinte cat mai fidel ? Mascotele dau personalitate produselor dumneavoastra.

Vânzarea unui produs este in strânsa legatura cu impactul pe care il produce. De aceea este important ca produsul, sau reclama la produsele voastre sa genereze un raspuns emotional real, puternic si pozitiv din partea clientilor. Vacuta Milka si Mickey Mouse, Energizer Bunny si Ursul alb de la Coca-Cola sunt doar cateva exemple de mascote foarte cunoscute si care atrag clientii ca un magnet...

Mascotele sunt extraordinar de interesante atat pentru publicul larg, cat si pentru jurnalistii avizi de subiecte noi si incitante. Cu siguran?a, mascotele vor aduce in prim planul atentiei consumatorilor produsele dumneavoastra.
De ce? Ganditi-va si voi...firmele nu pot fi imbratisate! Mascotele DA ! Copiii le iubesc, adultii le simpatizeaza, jurnalistii le gasesc ofertante pentru articolele lor!Director web EuroGhid - Director web Smarty Web Director LinkPro - Director Web