Home Work Publicitate Clienti Faq Servicii Contact                  

Cat timp ia constructia unei mascote?
In functie de complexitatea ei constructia unei mascote poate dura intre 14 si 7 zile. Cel mai scurt timp de executie a fost de 24h, dar nu am dori sa reeditam aceasta performanta.
Cat costa o mascota?
Pretul unei mascote este negociabil in functie de complexitatea mascotei, mecanismele speciale, materialele folosite si timpul pe care il avem la dispozitie.
Puteti sa realizati mascota dupa schita mea?
Da, inainte sa ne apucam de lucru alegem impreuna cu beneficiarul cea mai buna solutie pentru realizarea mascotei- materialele folosite, aspectul exterior, finisajele, soliditatea constructiei, astfel incat mascota sa corespunda cat mai fidel schitei si scopului pentru care aceasta mascota este construita- reclame video, promotii stradale, etc
Ce materiale folositi la realizarea mascotelor?
Asa cum probabil ati observat si in lucrarile expuse, folosim o multitudine de materiale. Burete acoperit cu vopsea latex sau lycra, polistiren extrudat, plus sau plexiglas, silicon sau lemn sunt materiale care ne permit sa obtinem cel mai bun echilibru intre aspectul exterior si functionalitatea mascotei. Suntem mereu in cautarea de materiale noi sau neconventionale care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.
Imi doresc sa realizez o mascota dar nu am o schita a ei. Ma puteti ajuta?
Sigur ca da. Designerii cu care colaboram pot gasi impreuna cu dumneavoastra mascota care sa va reprezinte cat mai bine produsele.


Director web EuroGhid - Director web Smarty Web Director LinkPro - Director Web